Welkom

In de verte blaten de schapen, de kikkers kwaken in de sloot en de vogels fluiten. Je hoort de bladeren aan de bomen ritselen in de wind terwijl het gras onder je voeten kriebelt...

Welkom bij De Beemsterkamer, een groepsaccommodatie tot 18 personen in de landelijke Zuidoostbeemster, waar gezelligheid, comfort en privacy voorop staan. 

De Beemsterkamer is een authentieke accommodatie en is gehuisvest in een nieuw gebouwde stolpboerderij met voorhuis. In de woning is een algemene ruimte en zijn er vijf ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Het biedt u het comfort van een luxe hotel; en dat gecombineerd met de gezelligheid van uw groep kan alleen maar een fijne en leuke tijd als resultaat hebben!  Een uitgebreide beschrijving van het huis vindt u op het tabblad 'Beemsterkamer'.  

De accommodatie ligt in de Zuidoostbeemster, vlakbij Purmerend. Men kan in De Beemsterkamer dan ook genieten van rust en een landelijke omgeving, met een stad met allerhande voorzieningen vlakbij. Op het tabblad 'omgeving' vindt u meer informatie. Wilt u weten wat er zoal in de buurt te doen is en wanneer er evenementen in de buurt worden georganiseerd, ga dan naar het tabblad 'evenementen'.